Kwaliteitsgarantie en Klachten


Kwaliteitsgarantie
Al onze platen hebben een minimale staat van VG+ tenzij anders aangegeven bij het artikel.
Voor verzending wordt al het door ons geleverde 2ehands vinyl gewassen op de
Okki Nokki Record Cleaning Machine


Wij graderen onze Lp's via deze methode:

NM OR M- (NEAR MINT ): Dit is de hoogste graad die we toekennen aan een geopende, gespeelde plaat. Het vinyl is zonder fouten, helder en glimmend. De plaat moet gespeeld kunnen worden zonder bijkomend geruis. Het label is helder, schoon en zonder visuele beschadigingen. De hoes vertoont geen tekenen van slijtage, ziet er uit als bijna nieuw.

EX (EXCELLENT): De plaat ziet er bijna perfect uit, maar kan heel kleine onvolmaaktheden bevatten, zoals minimale haarlijnkrasjes ( hoesvegen) die de kwaliteit van het geluid niet beïnvloeden. Het vinyl is helder en glimmend en het label is schoon en zonder beschadigingen. Hoezen hebben nauwelijks slijtage en verkeren in een uitstekende staat.

VG+ (VERY GOOD PLUS): De plaat vertoont sporen van gebruik, kleine krasjes, maar met minimaal effect op de kwaliteit van het geluid. Het vinyl ziet er nog steeds goed uit, het label kan kleine imperfecties vertonen, maar nog steeds schoon. Dit zijn de LP’s die gebruikt zijn maar goed onderhouden. Bij hoezen zijn er sporen van slijtage zichtbaar (vaak langs de randen), maar de hoezen verkeren wel in een goede staat. Er kan een plekje van een prijssticker op de hoes zichtbaar zijn, een klein geschreven naam, of een knipje in de hoes ( Bij Amerikaanse Cut-out lp’s).

VG (VERY GOOD): Het vinyl heeft duidelijke krasjes die ruis of lichte kraak kunnen geven, maar de muziek niet overstemmen. Meestal is deze ruis het duidelijkst hoorbaar bij rustige stukken in de muziek. De plaat mag niet overslaan. Het vinyl kan wat flets ogen. Het label en de hoes kunnen kleine scheurtjes, plakbandrestjes of handschrift bevatten etc. bevatten, maar nog steeds acceptabel.

G + (GOOD+): Duidelijk gespeeld, flets en grijsgekleurd vinyl met diepere krasjes die afleidende geluiden maken tijdens het spelen (kraken etc.) De plaat speelt nog steeds zonder over te slaan, maar verkeert in een zeer matige staat. Het label kan duidelijk beschadigingen vertonen. De hoes  verkeert  in een slechte staat, met duidelijke slijtage of scheurtjes.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar deplatengarage@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

Uw nette Platen collectie verkopen? Wij geven u een eerlijke prijs!

Wat nemen wij allemaal van u over;

-LP collecties
-CD Collecties
-Muziek DVD Collecties
-Muziek Boeken

Wij zijn  ook te bezoeken,
een afspraak maken via het contact formulier

dePlatengarage.nl
Hiebendaallaan 13
3881 MC Putten

© 2017 - 2023 DePlatengarage.nl | sitemap | rss