Ray Conniff Singers – The Ray Conniff Collection

Vorige Artikel 91 van 411 Volgende
€ 10,00 (inclusief btw)
Label:CBS Special Products – LSP 15566

Vinyl, LP, Compilation, Special Edition, Stereo

Style:Easy Listening


A1 You Are The Sunshine Of My Life3:01
A2 After The Loving3:06
A3 Harmony2:45
A4 There's A Kind Of Hush2:25
A5 Delta Dawn2:37
A6 This Is My Song2:37
A7 Gentle On My Mind3:12
A8 Everybody's Talking2:40
A9 Day By Day2:40
A10 Another Somebody Done Somebody Wrong Song3:07
B1 Up Up & Away2:19
B2 Mame2:46
B3 I Write The Songs3:45
B4 It Never Rains In Southern California3:46
B5 Invisible Tears2:05
B6 An Old-Fashioned Love Song2:39
B7 Song Sung Blue2:14
B8 Summer Of 422:28
B9 Alone Again Naturally3:01
B10 Say Has Anybody Seen My Sweet Gypsy Rose2:36



Uw nette Platen collectie verkopen? Wij geven u een eerlijke prijs!

Wat nemen wij allemaal van u over;

-LP collecties
-CD Collecties
-Muziek DVD Collecties
-Muziek Boeken

Wij zijn  ook te bezoeken,
een afspraak maken via het contact formulier

Hiebendaallaan 13
3881 MC Putten

© 2017 - 2023 DePlatengarage.nl | sitemap | rss